Contact Avast klantenservice Belgie Telefoonnummer:+32-28086866.

Tuesday, April 2, 2019

Hoe u Avast uitschakelt en geld terugkrijgt voor automatische verlenging?

Avast-antivirus is gemaakt voor een betere ondersteuning en hulp bij het gebruik van internet op uw computer. Het is gespecialiseerd in het bieden van de beste beveiligingssystemen tegen bijna alle bedreigingen en virussen via internet. Dit is bekend bij elke gebruiker die deze antivirussoftware gebruikt, dat mensen een abonnement moeten kopen om hun apparaten en gegevens te beschermen. Niets komt gratis, maar een veelgemaakte fout die de meeste mensen doen, is dat ze hun abonnement negeren, zelfs nadat ze het gebruik van de app hebben beëindigd. software langer. U moet op de hoogte zijn van de clausule van dit programma dat het na het voltooien van uw abonnement uw kaartgegevens en betaalmethoden gebruikt om uw abonnement automatisch te verlengen. Het is gunstig voor sommige gebruikers en sommigen vinden het echt vervelend, maar wat is er daar en mensen moeten er een betere oplossing voor vinden. Het is veel beter om uw abonnement in de gaten te houden en het op tijd uit te schakelen en uw abonnement terug te krijgen; als u wilt weten hoe Avast Support Team Belgium het duidelijk heeft gemaakt.

Stap-1 Avast uitschakelen en geld terugkrijgen voor automatische verlenging















Het is niet moeilijk om uw automatische verlenging van Avast uit te schakelen; men moet gewoon een goede aanpak kennen om het te doen. Hier volgen de stappen om uw verlenging op het juiste moment te annuleren en uw terugbetaling voor hetzelfde te ontvangen:

  • Ga naar uw account via de open Avast-applicatie
  • Voer uw e-mail-ID en wachtwoord voor uw programma in
  • Voer uw inloggegevens in, inclusief gebruikersnaam en wachtwoord
  • Zoek het gedeelte Licentie en klik op 'Uw licentie'
  • Zoek naar de optie voor automatische verlenging van de licentie en annuleer deze door het abonnement voor automatische verlenging te deactiveren.
  • U ontvangt een bevestigingsmail dat uw automatische verlenging is geannuleerd en daarna wordt uw abonnement niet automatisch verlengd.
  • Nu komt het gedeelte over hoe u geld kunt terugkrijgen voor automatische verlenging van Avast, hieronder vindt u stappen om het te verwerken.
  • Bezoek de officiële website van Avast
  • Zoek de verkoop- en terugbetalingssectie op haar website
  • Vul de gevraagde informatie in
  • Voer uw e-mail-id in die u op het moment van aankoop hebt gebruikt
  • Vraag om terugbetaling
  • Uw bericht zal het serviceteam en het ondersteuningsteam van Avast bereiken en zij zullen u terugverwijzen voor verdere verwerking.
U kunt binnen 30 dagen aanspraak maken op terugbetaling en als u deze actie niet neemt, blijft het geld constant van uw rekening afhouden. Als u het proces niet begrijpt of als er andere vragen zijn, kunt u Avast Belgie Telefoonnummer +32-25884434 bellen om ze te laten oplossen.

Wij bieden technische ondersteuning voor eset België, u kunt ons eset klantenservice nummer +32-25884434 gerelateerd aan eventuele problemen noemen


1 comment:

  1. Hi..I read out your blog and that is so helpful for me. You must visit on another blog which is very helpful for you mcafee support deutsch

    ReplyDelete